21 Mayıs 2016 Cumartesi

GÜNEŞSİZ BRONZLUK ( OTOBRONZ ) KULLANIMI


Aloe Vera Güneşsiz Bronzluk



      Hızlı bronzlaştırıcının içeriğindeki maddeler melanin sentezini harekete geçirir ve böylelikle de cildin bronzlaşmasını hızlandırır.

  • Bu losyon güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaz.
  • İçeriğinde %40 Aloe Vera vadır.
  • Aloe Vera nem sağlar.
  • Badem yağı cildi besler. Yüz ve vücut için uygundur.
      Kullanımı ile ilgili kendi deneyimlerimi paylaşacağım çünkü uzun yıllardır çeşitli markalardan otobronz kullanırım ve acil durum ilacım gibi oldu neredeyse .. LR ile tanıştığımdan beri vazgeçilmezim Aloe Vera Bronzlaştırıcı oldu . 

      Oldukça açık tenli olduğum için, ve  solaryuma da girmemiş isem özel davetlerde ,düğünlerde , yemekler ve toplantılarda elbise giyeceksem  otobronz kurtarıcımdır.  Siz de benim gibi ten rengi çorap giymeyi sevmeyenlerdenseniz  kesinlikle bu ürün sizin de vazgeçilmeziniz olacaktır.

      Temiz ve kuru cilde uygulayın. Benim gibi açık tenli iseniz özellikle; çok ince bir tabaka halinde sürün ve iyice vücuda yediriniz . Zira bronzlaştıkça süremediğiniz yerler beyaz kalacağı için çirkin bir görüntü oluşacaktır.Özellikle ayak ve el bileklerinizi sakın unutmayın .O kısımlardaki deri çok ince olduğu için elinizde kalan fazla kremi sürerseniz daha iyi olacaktır. Ayaklarınızın üst kısmına da mutlaka sürün çünkü açıkta kalan kısımlar beyaz beyaz durabilir ve çirkin görünür .

       Etkisini 3 ila 4 saat sonra gösterecektir dolayısıyla gideceğiniz özel bir yer varsa mutlaka en az 3- 4 saat öncesinden sürün  bu sayede , bronzlaştıkça süremediğiniz yerler var ise görmüş olursunuz. Ve o kısımlara tekrar ince bir tabaka halinde sürebilirsiniz. Kremi vücuda iyice sürdükten sonra ellerinizi yıkayın mutlaka ve 10 -15 dk kurumasını beklerseniz faydalı olacaktır. Giysinize bulaşma yapmaz, iz bırakmaz  bu sayede gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz .

       Cildi nemlendirir ekstra bir nemlendirici sürmenize gerek kalmaz .. Ve tamamen benim gözlemim sıkılaştırıcı etkisi de vardır . Sürdüğünüz an fark edeceksinizdir.

       Kalıcılığı en az 1 hafta kadardır . Üzerine 1-2 gün sonra tekrar ince bir tabaka halinde sürerseniz kalıcılığını uzatabilirsiniz . Duşta iyice kese yaparak çıkartabilirsiniz . 

       Önemli bir kaç noktaya da değinmek istiyorum çünkü bu hatayı sık yapanlar var  ve oldukça sağlıksız sonuçlar alıyorlar .
  • Kesinlikle deniz , havuz için kullanımı uygun değildir !!
  • Solaryum öncesi kesinlikle kullanmayınız !!
  • Güneşten koruma etkisi yoktur !!
Sevgiler ... 


Hayatınızda kalıcı bir değişiklik yapmak isterseniz ürünler - iş ortağı olmak ve diğer sorularınız için bana ulaşabilirsiniz.


basaklady@gmail.com

20 Mayıs 2016 Cuma

Eleman Aranıyor !!!

Köklü bir Alman firması için çeşitli departmanlarda çalışacak personel alımı yapılacaktır. Tüm sosyal haklar vardır .. Gibi bir ilan olmuş olsaydı eminim ki bir çok kişi CV sini yollayacaktı. Ama bu köklü Alman firması size iş ortaklığı, kendi işinizi kurma şansı veriyor ve yanında cazip ödülleri ile yüksek kazanç imkanı sağlıyor. Ve  istediğiniz zaman diliminde çalışma sisteminizi de tamamen size bırakıyor.

Aradaki fark nedir ? 

Personel Olarak Başladığınız da ;
1.  Personel olarak işe alındığınız da, sadece size verilen işi yapıp mesai saatlerinizin dolmasını beklersiniz.
2. İşe başlamadan anlaştığınız ücreti alırsınız ay sonunda
3. Belki de hiç sevmediğiniz bir departmanda işe başlamak zorunda kalacaksınız .
4. Şirket işinize son verdiğinde başka bir geliriniz de yoksa,yeni işe başlayana kadar maddi sıkıntı çekecek sinizdir.
5. Kendi aracınız yok ise ve şirket size araç vermiyorsa ,yollarda çile çekeceksiniz ve vaktinizin çoğunu yollarda geçireceksiniz.
6. Belkide sevmediğiniz ,hoşlanmadığınız iş arkadaşlarınıza tahammül etmek zorunda kalacaksınız.
7. İşinizden sürekli memnun olmadığınızı sık sık tekrar edip duracaksınız ama ne yazık ki çalışmaya da devam edeceksinizdir.

 İş Ortağı Olduğunuz da.;
1. Kendi pazarlama stratejinizi kendiniz oluşturacaksınız kimse size şunu şöyle yap demeyecektir.
2. Performansınıza bağlı sınırını sizin belirlediğiniz bir  maddi kazancınız olacaktır.
3.Sevdiğiniz ve istediğiniz işi yapacaksınız
4. Kimse işinize son vermeyecektir (siz istemediğiniz sürece) sürekli bir geliriniz olacak..
5. Siz ve ekibiniz büyüdükçe şirket size araç tahsis edecektir. Üstelik farklı konseptler de
6. Kendi ekibinizi kendiniz oluşturup yöneteceksiniz .. Zira hepsi sizin sevdikleriniz aileniz gibi olacaktır.
7. Başarmanın mutluluğu , kendi kazancınızı harcıyor olmanın gururu,  başkalarını iş sahibi yapıyor olmanın sevinci ve gururu , arada aldığınız ödüllerin tadını çıkartmanın mutluluğunu hiç bir iş veremez size !!!





Hayatınızda kalıcı bir değişiklik yapmak isterseniz ürünler - iş ortağı olmak ve diğer sorularınız için bana ulaşabilirsiniz.

19 Mayıs 2016 Perşembe

LR NEDİR ? ve LR ÜYELİK

Sadece bu göz serumunu alarak kendi işinizi nasıl kurarsınız ?


Annem ile beraber denemediğimiz anti aging ürünü kalmamıştır neredeyse , her yeni çıkan ürünü mutlaka denemişizdir .Yine son dönemlerde yeni çıkan bir kremi denemek üzere almıştık ve baya yüksek bir ücrete tabi .. Denemeye başladık ürün sadece cildi güzel nemlendirip parlaklık veriyordu hepsi o yani öyle tedavi edici bir etkisi olmadı ..İnstangram'da sponsorlu reklamlar döner bu kremin reklamını gördüğümde yorumum da aynen böyle oldu tabi alan kişilere bir faydam dokunsun istedim. Boşuna o kadar paralar ödemesinler diye .Daha sonra şöyle bir yorum dikkatimi çekti '' anti aging de kesin çözüm serox ile tanışmak ister misiniz ? '' Hemen hesabı takibe aldım tabiki.. 
Tamda 2 gün sonra annem '' bana bir göz serumu alır mısın? '' dedi ve hemen instagram'da  takipte olduğum hesaba tekrar baktım ve mesaj gönderdim bilgi alabilir miyim ? Dedim ve Pazar günü olmasına rağmen çekinerek yazmıştım elbette ki hemen cevap geldi gayet kibar nazik bir hanım efendi istediğim cevapları vermişti ve ürünü almak istediğim de bana '' isterseniz üye olarak bu ürünü %40 indirimli alabilir siniz '' dedi tabi ki hoşuma gitmişti bu teklif, nasıl olacağını sordum. 

Üye olup almak istediğim ürünleri indirimli alabileceğimi ve istemez isem de 1 yıl hiç bir işlem yapmazsam üyeliğimin zaten sona ereceğini herhangi bir risk olmayacağını belirtti . Hoşuma gitmişti bu sistem ve tamam dedim hemen whatsapp yolu ile iletişime geçtik ve üyelik için gerekli bilgilerimi gönderdim ( e-mail, telefon numarası,açık adres,tc no ) hemen üyeliğimi yapıp bana formum geldi bile .. Ve beklemeye başladım 2 gün geçtikten sonra ( fazla meraklı olduğum için ) tabi merak ettim sistemi, hemen giriş yapmak için https://www.lrworld.com/tr/ anasayfasına geldim üyeliğimi denemek istedim :) Mailimi girdim ve şifrem olmadığı için şifremi unuttum yaptım  mail adresime şifre düştü ve giriş yaptım inceledim biraz sistemi ve daha çok merak ettim gelecek kargomu ..
Öncesinde hem mail adresime hemde kısa mesaj olarak LR dan '' LR dünyasına hoşgeldiniz !! '' mesajıyla birlikte gerekli iletişim bilgileri geldi .. 

Daha sonra kargom geldi heyecanla açtım hemen çünkü  ne kadar kaliteli olduğunu daha ilk kargo paketinden anlamıştım. Koliyi açınca ürünü aldım hemen bir kenara bırakıp içinden çıkan pazarlama planı, fiyat listesi,üye formları,LR şirket tanıtımı ve katalog gibi dökümantasyonları incelemeye başladım ..15 gün sonrada sisteme giriş yapıp ilk siparişimi ( algetıcs ayak kremi,algetics peelimg,aloe vera makyaj temizleme mendilleri,volume &curl mascara ve fantastic mascara) girdim.Siparişlerim de gelmişti ve kullanmaya başladığım an beğenmiştim . Bu sırada Sevgili sponsorum Melike hanım iş olarak düşünmez misiniz ? Dediğinde'' önce ürünleri kullanmam gerek ,takdir edersiniz ki piyasa da çok fazla ürün var ve bilmediğim ürünü tavsiye  edemem  ''  demiştim ..:)

Melike hanım kibar , nazik ve anlayışlı tavrını hiç bozmadan ''haklısınız'' demişti . 
ve bu sırada ''aklınıza takılan her şeyi sorabilir siniz hiç çekinmeden ''diye de eklemişti .İstersem beni facebook ve whatsapp guruplarına ekleyebileceğini söyledi . Ürünleri tanımak açısından yararlı olacağını düşündüm ve kabul ettim .. Guruba eklendiğimde sağolsunlar başta Filiz hanım olmak üzere tüm gurup üyeleri tarafından '' hoş geldiniz'' ile karşılandım. Ve hoş buldum hem de çok :)
tabi bu süreçte  kararımı vermiştim artık . Güzel bir ekip ile güzel işler başaracaktık bunu anlamakta gecikmedim.  

Şimdi her geçen gün büyüyen harika bir ekibimiz var ve her ayın 15 inde hesabıma yatan bir gelire de sahibim. 
Annemin kullandığı serox mu ? Annem şimdi bana sürekli liste yapıyor ve ürün istiyor çünkü göz kenarlarında ki ince çizgileri yok oldu ve sonuçtan oldukça memnun ..Şimdi seti ile beraber kullanıyor .. :)
 Siz de aramıza katılmak isterseniz bana ulaşmanız yeterli ..





LR nedir?

LR 1985 yılında iki arkadaşın Almanya'da parfüm üretmek için kurdukları bir şirkettir. LR de en çok sattıkları parfüm olan Lady Rasin'in kısaltmasıdır. Dünya'nın en büyük Aloe Vera üreticilerinden ve network marketing sistemlerinden biridir.


Nasıl üye (işortağı) olunur?


Bir başka işortağı sizi üye yapabilir. Bu size ürünleri %40 indirimle alma imkanı sağlar. Sadece ürün kullanmak için bile üye olunabilir. 140 tl lik ürünü 100 tl ye almak güzel olmaz mı?


Üyelik için ücret var mı?


Sadece ilk üyelik anında 2 şekilde üye olabilirsiniz. Seçmeli paket ve Business Set. Özellikle bu işte ilerlemek, sınırsız kazanç kapısını açmak isteyenler için normal değeri 700 tl olan ve indirimle 349 tl ye alınan business seti tavsiye ederim. (taksitle ödenebiliyor.)

Başlangıç set ücretleri nedir?

Katalogdan istediğiniz  85 tl lik ürün, 200 tl lik iş geliştirme seti veya 349 tl lik business set.
İstediğiniz set ile üye olabilirsiniz.



LR iş ortağı olan birinin ne gibi kazançları oluyor?
  • Ürünleri %40 kâr marjı ile almak
  • Her ayın 15 inde hesabına yatan prim ( performansınıza bağlı kazanç )
  • Saat - tablet - telefon hak edilmesi (çekilişsiz herkese )
  • Kullanım hakkı iş ortağına ait araç konsepti (Opel Corsa,- Renault Clio , Mercedes, Porsche). İş ortağı benzin dışındaki hiç bir masrafa karışmıyor.
  • Haklarını miras bırakma imkanı
  • 5 yıldızlı otellerde tatil / eğitim / kamp
  • Yurt dışı seyahatleri
  • Özel yapım saat.


Ürünler nerede üretiliyor?


Avrupanın en büyük üretim tesisine sahiptir
Tüm ürünler Almanya ve makyaj ürünleri İtalya'da üretiliyor.
Tüm ürünler Alman disiplini ve kalitesiyle bilim adamları tarafından üretilir onaylanır ve bizlere sunulur.
Bizim temel taşımız Aloe vera dır.
Aloe vera başlı başına mucizevi bir bitkidir ve LR kendi aloe vera bitkisini meksida kendi üretir.
Belli boyutlara ve kalınlığa geldiğinde icerigindeki aloe vera jeli özel ölçüm aletleri ile ölçülüp, kesimi elle yapılıp fabrikaya işleme alınmaya yollanır.
Aloe veranın bir çok faydalı etkisi vardır.

 Ürünler nasıl ve nerede test ediliyor?
Ürünleri hayvanlar üzerinde değil, gönüllü insanlar üzerinde test edilmektedir..!!!

Ayrıca dünyanın en büyük otorite kurumları tarafından (IASC (Internationa Aloe Science Council), Fresenius Institut, Dermatest GmbH) ve Sağlık Bakanlığı tarafından da onaylıdır.

Uluslararası Koku Derneği IFRA (International Fragrance Association) ve Avrupa Kozmetik Derneği VKE KOZMETIK VERBAND üyesidir.

LR markasında makyaj ürünlerinden, parfümlere, sac dökülmesi ürünlerinden ,bebek ürünlerine, erkek ürünlerine, cilt bakım ürünlerine kadar herşey var. Yelpazemiz cok geniş buda her kitleye ulaşabiliriz demek.

Hayatınızda kalıcı bir değişiklik yapmak isterseniz ürünler - iş ortağı olmak ve diğer sorularınız için bana ulaşabilirsiniz.

17 Mayıs 2016 Salı

LR Yolculuğumdan Deneyimlediklerim



LR a başladınız ve nasıl bir yol izlemelisiniz

Öncelikle aileniz, yakın arkadaşlarınız ve çevreniizi bilgilendirin. ve onlara bu işte ne kadar istikrarlı olduğunuza dair güven verin. Sıkılmadan , usanmadan tekrar tekrar anlatın . LR ürünlerinin kalitesinden bahsedin , öncelikle kendiniz denediğiniz ürünleri tavsiye edeceksinizdir bu zamanla gelişecektir.

Her işte olduğu gibi network yaparken de sabır gerekir. Sabırlı olun çünkü karşılaşacağınız sorunlar sizi yıldırabilir. Mutlaka hayır cevapları alacaksınızdır bu normal çünkü onlar henüz yaptığınız işin detaylarını bilmiyordur. Ve LR a başlamadan da anlamaları zaman alacaktır. Siz bu süreçte olabildiğince sabırlı ve istikrarlı olun. Olumlu,,anlayışlı ve saygılı tavrınızı korumalısınız çünkü bir gün mutlaka size evet diyeceklerdir. :)

Kendimden örnek vermem gerekirse ;

Paylaşımlarımı görüp merak edip soran arkadaşlarım oluyor ..

Sohbet ediyoruz LR' ı anlatıyorum (ilgilenirmiş gibi sorduğundan)

İlgilenmez misin ? diyorum . Yokk valla çalışıyorum çok yoğunum( sanki ben işsizsin demişim de bu boş nasılsa, yapar diye düşünmüşüm gibi ) çalışmasam olurdu , yoğun olmasam yapardım .. Oluyor cevabı

Gülüyorum :) Sürekli facebookta onlinesın arkadaşım. Bakalım bugün kim ne yapmış , nereye gitmiş , ne paylaşmış, 2 like yapayım.. dur ben de bir şey paylaşıp 2 like alayım .. Eee hani vaktin yoktu ?

Boş ve sana hiç bir şey kazandırmayacak şeylere ayıracağın zamanı bu işe ayırsa halbu ki yeter zaten .. :D Hem güzel bir iş yaptığı için mutlu olacak , hem de bir ek gelir kazanmış olacak oturduğu yerden ..Haberi yok çünkü sadece bakıp geçiyor yada bakmak için bakıyor ..Görmüyor ki detaydaki derinliği ..

Unutmadan ; birde hele sen bir devam et bakalım nasıl bir şey belki ben de katılırım sonra diyenler var .. Sevgili arkadaşım bu işe girmeden anlayamazsın ne LR güzelliğini nede elde ettiğin kazancın, başarmanın mutluluğunu ..Ürünlerini kullansan bile vazgeçemeyeceğini .. ( bizzat kendim yaşadım oradan biliyorum :) )




Albert Einstein in şu sözünü asla aklımdan çıkartmıyorum ;

Azim paha biçilmezdir demiştir ...

Dahiye göre sabır ve mücadele birbirini destekleyen ve harekete geçiren iki önemli unsurdur. Bu teorisini “Çok zeki olduğum için değil, sorunları çözmeye uğraşmaktan asla vazgeçmediğim için başarıyorum” sözleri ile açıklamış ve verdiği posta pulu örneği ile teorisini desteklemiştir. “Posta pulunu değerli kılan şey, gideceği yere kadar gönderdiğiniz postanın üzerinden asla çıkmamasıdır. Posta pulu gibi olun ve başladığınız işi mutlaka bitirin.”




Azimliyim ve bahaneleri olan arkadaşlarımın fikirlerinin değişeceğine inanıyorum ve sabırla bekliyorum ..:)

Kendime ; bu yolda bana eşlik edecek , benim gibi azimli , istikrarlı, sabırlı ve başarmak isteyen takım arkadaşları / liderler arıyorum ..

Sevgiler :)