9 Nisan 2016 Cumartesi

Anti-Age Sistemi

Zeitgard 2 Anti-Age Cihazı Nedir?

LR Zeitgard 2 Anti-Aging Cihazı, sıcak/soğuk metotlu ve titreşim seçeneğine sahip kırışıklık önleyici yenilikçi bir cihazdır.

Zeitgard 2 cihazı, etkili LR Anti-Aging ürünleri ile evde profesyonel ve tamamen derinlemesine bir bakım sağlar. Günde sadece 4 dakikalık kullanım ile cildiniz daha genç görünür ve kırışıklıklarınız azalır.

Zeitgard 2 bilindik üç dermotolojik uygulamayı tek uygulamada buluşturur:

1. Sıcak uygulama ile gözeneklerin açılması sağlanır. Bakım ürünlerinin etken maddeleri normal uygulamaya göre cildin katmanlarına daha derinlemesine işler.

2. Sonrasında cilt gözeneklerin kapanması için hassas bir şekilde soğuk uygulama gerçekleştirilir. Böylece Anti-Age uygulaması cilde tamamen nüfuz ederek cilt içerisinde en iyi etkiyi gösterir.

3. Zeitgard 2 sıcak ve soğuk uygulamayı destekleyen titreşim işlevine de sahiptir. Titreșim teknolojisi sayesinde cildi nemlendiren ve besleyen maddeler cilde derinlemesine işler. Cilt “enerji deposu” haline gelir ve tekrardan genç ve canlı bir hal alır.
Zeitgard 2’nin benzersiz özellikleri
Anti- Aging ürünleri cildin derin katmanlarında hapsolur ve tüm etkisini orada gösterir.
Titreşim işlevi cilt katmanlarını uyarır ve böylece etken maddeler cilt üzerine daha iyi dağıtılır.
Göz altı torbaları gibi cilt üzerindeki şişkinlikler, cilde sağlanan nem sayesinde azalır.
Sıcak/soğuk kombinasyonu ve titreşim işlevi ile cilde enerji sağlanır.
Zeitgard Anti-Age Sistemi Ürünleri

Zeitgard Anti-Age Sistemi ürünlerinin yoğun bakımı ile birlikte Zeitgard 2 mümkün olan en iyi sonuçlara ulaşır. Yüzdeki her bölge için özel olarak geliştirilmiş yüksek etken formüle sahip bu sistem, cilt için en iyi bakımı gerçekleştirir . Göz Serumu göz çevresindeki ince cilt tabakasına en ideal günlük bakımı ile etkili ve uzun süren bir nem sağlar. Alın ve yanak çevresindeki daha kalın cilt tabakalarında oluşmuş kırışıklıklar için geliştirilmiş Nemlendirici Jel Krem genç ciltler, Cildi Yeniden Yapılandıran Jel Krem de olgun ciltler için üretilmiş özel bir bakımdır.

Zeitgard 2 Anti Age Cihazı nasıl kullanılır?

Seçilen Anti-Age ürününü yüzün seçilen bölümlerine sürün. Sonrasında Zeitgard 2’yi sıcak ve titreşimliaşamasına getirip kremi cilt üzerine yayarak uygulayın. Etken maddelerin cilde daha iyi işlemesi için cihazı soğuk aşamasına getirerek gözenekler kapatın ve titreşim işlevi ile de cilde iyice işlemesi sağlayın.




Zeitgard 2; Powerlift, Serox, Beauty Diamonds, Nanogold ve Platinum serilerindeki anti-agingürünleriyle beraber de kullanılabilir.

Zeitgard 2‘i sadece cihaz olarak satın alabileceğiniz gibi, Anti-Aging Sistemi kapsamında yanına eklenen farklı ürünlerle set olarak da alabilirsiniz:
Zeitgard Anti-Age Sistemi Nemlendirici Set

# Zeitgard 2
# Göz Serumu
# Nemlendirici Jel Krem

Zeitgard Anti-Age Sistemi Cildi Yeniden Yapılandıran Set

# Zeitgard 2
# Göz Serumu
# Cildi Yeniden Yapılandıran Jel Krem

Zeitgard Anti-Age Sistemi Göz Bakım Sistemi


# Zeitgard 2
# Göz Serumu
Setlere özel fiyat seçeneklerini öğrenmek için bize ulaşın.

Zeitgard Anti-Age Göz Serumu




LR Zeitgard Anti-Age sistemi Göz Serumu yüksek konsantreli bir yüz kremidir. Bu serum hafif akışkan ve yumuşak yapısıyla krem ihtiyacınızı karşılayabilecek olmasıyla öne çıkar. Bu ürün her şeyden önce göz çevresindeki ince cilde bakım yaparak, fayda sağlar. ZEITGARD 2’nin ergonomik paslanmaz çelik plakası sayesinde göz çevresindeki cilde ve her bir kırışıklığa optimum düzeyde ve etkili şekilde bakım uygular.

Benzersiz etken madde kompleksi göz çevresindeki hassas ve ince cilt tabakası için özel olarak üretilmiştir.

Hafif ve yumuşak yapısı ile göz serumu göz çevresinde çabucak emilir ve bu bölgeyi hassas bir şekilde nemlendirir.

Cilt kendini toparlar, kalıcı canlılık ve elastikiyet kazanır. İnce kırışıklıkların görünümü azaltılır.

• Göz bölgesindeki cilt özellikle incedir ve bu bölgede oluşan ilk çizgiler hafifçe görülebilir hale gelir.
• Hafif ve yumuşak yapısı sayesinde serum ince ciltte hızlı etki yaratır.
• Tek uygulama için diğer ürünlere kıyasla daha az bir miktarda kullanılan bu göz serumu bütçeye uygun ve etkili bir seçenek sunar.

İÇERIK MADDELERIYLE ILGILI BILGILER

Patch H2O“ ve „Ultra Filling Spheres“ etken maddelerinden oluşturulmuş özel bir kombinasyon göz çevresinde optimum bakım sağlar. ZEITGARD Anti-Age Sistemine ait Göz Serumu ile yumuşak göz çevresi bölgesindeki narin ve ince cilt katmanına optimum nem tedariği sağlanır. Böylece cildin esnekliği ve elastikiyeti artırılır.

ÇALIŞMALAR
ZEITGARD 2 ile birlikte kullanıldığında şu sonuçlar doğrulanmıştır:
• Katılımcıların %75’inin göz bölgesinde belirgin şekilde gençleşme görüldü.
• Katılımcıların %80’i anında görünür ve hissedilir sonuçlar aldılar.
• Katılımcıların %90’ı cildinin esnekliğinde değişim görüldü.
• Katılımcıların %90’ından fazlasının cildine daha iyi nem tedariği sağlandı.*
* Dermatest çalışması Haziran & Ağustos 2015’te 40 katılımcı üzerinde gerçekleştirilmiştir.

Nasıl kullanılır?
Seçilen Anti-Age ürününü yüzün seçilen bölümlerine sürün. Sonrasında ZEITGARD 2’yi sıcak ve titreşimli aşamasına getirip kremi cilt üzerine yayarak uygulayın. Etken maddelerin cilde daha iyi işlemesi için cihazı soğuk aşamasına getirerek gözenekler kapatın ve titreşim işlevi ile de cilde iyice işlemesi sağlayın. Her göz bölgesi için bir damla göz serumu kullanın.

Cilt üzerinde etki yaratmak için ZEITGARD 2 ile birlikte ZEITGARD Anti-Age Göz Serumunun hedefi nedir?

Zeitgard 2 teknolojisiyle Zeitgard Anti-Age göz serumunun kombinasyon halinde kullanılması sonucu şişlikler azalır ve hyalüron asidi ile cildin üst katmanına bakım yapılır. Ayrıca göz bölgesindeki hassas cilt nemlendirilir, ince çizgiler içten dışa doldurularak azaltılır. Serumumuz sağladığı hyalüron asidi ve nem sayesinde ciltte bir ağ gibi yayılarak cildin elastikiyetini ve esnekliğini artırır.

ZEITGARD 2 olmadan yapılan uygulamaya kıyasla ZEITGARD 2’nin ZEITGARD Anti-Age Göz Serumu ve ZEITGARD Anti-Age Jel Krem ile kombine edilerek kullanılması nasıl etki yaratır?

Zeitgard 2, Zeitgard Anti-Age ürünlerinin etkisini optimuma çıkarır, böylece etkileri artırılır (dermatolojik olarak ispatlanmıştır). Bu teknoloji sayesinde Zeitgard Anti-Age ürünlerinin etkisi epidermisin derinlerine ulaşır. Ayrıca ciltteki termoreseptörler aktifleştirilerek, madde alışveriş oranı hücresel bazda artırılır. Zeitgard Anti-Age ürünleri soğutma tedavisiyle cilde “hapsedilir”, böylece bu ürünler cilde etkilerini daha uzun süre verebilir. Cildin kendine özgü mekanizmalarının aktifleştirilmesiyle Zeitgard 2 bütüncül olarak dolgunlaştırıcı ve sıkılaştırıcı etki yaratır.

Zeitgard Anti-Age Nemlendirici Jel Krem



LR Zeitgard Anti-Age Nemlendirici Jel Krem yaşlanma belirtilerine karşı geliştirilmiş zengin içerikli yoğun bir bakım ürünüdür.

Cildin erken yaşlanmasındaki başlıca sebep çoğu zaman sahip olduğu nemi kaybetmesidir.

Nemlendirici Jel Krem cildi canlandırır, nemlendirir ve yüz hatlarını sabitler.

Cilt yapısı uygulama öncesine göre daha parlak, canlı ve genç bir görünüme kavuşur.

ÖZELLIKLERI
Cildin gitgide azalan elastikiyeti cildin nem tedariğindeki azalmanın bir göstergesidir. ZEITGARD Anti-Age Sistemi Nemlendirici Jel Krem ile cilt kısımları güçlenir ve yapılandırılır. Zeitgard Anti-Age Sistemi Nemlendirici Jel Krem genç ciltlerde bile görülen yaşlanmanın ilk belirtilerinde cildi yapılandırmak üzere özel olarak tasarlanmış, zengin içerikli bir yüz kremidir.

ZEITGARD Anti-Age Sistemi Nemlendirici Jel Krem, alın bölgesindeki daha kalın cilt katmanlarına önem vererek farklı yapısal maddeler içerir. Hedef, cilde içeriden dışarı doğru dolgunluk kazandırmak için derinlemesine etki yaratmaktır.

İÇERIK MADDELERIYLE ILGILI BILGILER



ZEITGARD Anti-Age Sistemi Nemlendirici Jel Krem, iki yeni ve yenilikçi etken maddeyi – Patch H2O ve Ultra Filling Spheres – içerir. Patch H2O, etkisi yüksek ve cildin kendine özgü bir madde olan hyalüron içerir. Bu madde bağ dokularında bulunur ve cildin nem tedariği için gereken temel unsurdur. Dolayısıyla: Hyalüron asidi 6000 kat nem deposu yapmayı sağlar. Cildin yapılandırılması ve bakımı için bu önemlidir, çünkü cildin bol miktarda nemlendirilmesi cilt elastikiyetini belirgin düzeyde güçlendirir ve böylece cilt kuruluğundan kaynaklanan çizgiler engellenir. Ultra Filling Spheres’i küçük kürecikler şeklinde canlandırabiliriz. Bu başta içi boş olan küreciklerin nemi sünger gibi emmesi ve bu şekilde genleşmesi mümkündür. Bu da ciltteki çizgilerin ve pürüzlerin doldurulmasını ve cilt görünümünün daha düzgün, daha parlak, daha yumuşak, daha esnek ve taze olmasını sağlar.

Nasıl kullanılır?

Seçilen Anti-Age ürününü yüzün seçilen bölümlerine sürün. Sonrasında ZEITGARD 2’yi sıcak ve titreşimli aşamasına getirip kremi cilt üzerine yayarak uygulayın. Etken maddelerin cilde daha iyi işlemesi için cihazı soğuk aşamasına getirerek gözenekler kapatın ve titreşim işlevi ile de cilde iyice işlemesi sağlayın.

İçindekiler: Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Distarch Phosphate, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Octyldodecanol, Steareth-21, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Ceteareth-12, Steareth-2, Urea, Glycerin, Stearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ethylhexyl Palmitate, Trehalose, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Serine, Glucomannan, Algin, Polysilicone-11, Distearyl Ether, Pullulan, Glyceryl Polyacrylate, Trihydroxystearin, Disodium Phosphate, Sodium Hydroxide, Potassium Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool


Zeitgard Yeniden Yapılandıran Jel Krem



LR Zeitgard Yeniden Yapılandıran Jel Krem, ciltlerdeki sert yanak ve alın bölgelerinde oluşan hatların sıkılaşmasında en özel bakımı gerçekleştirir.

Yeniden yapılandıran krem jel sayesinde cilt sıkılaşır ve böylece kırışıklıkların belirginliği azalır.

Cildiniz elastikiyet kazanır, dolgunlaşır ve gençleşir.

ÖZELLIKLERI
Yaşın ilerlemesiyle cilt dayanıklılığını kaybeder, cilt konturları bozulur ve bağ dokuları elastikiyetini, esnekliğini ve hacmini kaybeder. Dolayısıyla cildin derinlemesine özel bir yapılandırmaya ihtiyaç duyar. ZEITGARD Anti-Age Sistemi Cildi Yeniden Yapılandıran Jel Kremi derinlemesine etki gösteren, yapılandırma sağlayan etken madde kompleksi sayesinde hücre yapılarını destekler.

ZEITGARD Anti-Age Sistemi Cildi Yeniden Yapılandıran Jel Krem, yanak bölgesindeki daha kalın cilt katmanlarına önem vererek farklı yapısal maddeler içerir. Hedef, cilde içeriden dışarı doğru dolgunluk kazandırmak için derinlemesine etki yaratmaktır.

İÇERIK MADDELERIYLE ILGILI BILGILER
Patch H2O ve Ultra Filling Spheres’ten oluşan olgun cilde uygun bir kombinasyon derin çizgilerin görünümünü azaltır. Patch H2O ve Ultra Filling Spheres’ten oluşan özel konsantrasyon cildi içten dışa destekler. Böylece Patch H2O ve nemi içine çekerek hacmini genişletebilen Ultra Filling Spheres’in emme özelliğinin birleşmesi sonucu cildin yaşlanma sürecinin gözle görülebilir etkileri terse çevrilir. Ten rengi ve cildin yapısı belirgin
şekilde tazelik ve parlaklık kazanır. Cildin görünümü gözle görülür şekilde daha parlak, daha yumuşak ve daha esnek hale gelir.

Nasıl kullanılır?

Seçilen Anti-Age ürününü yüzün seçilen bölümlerine sürün. Sonrasında ZEITGARD 2’yi sıcak ve titreşimli aşamasına getirip kremi cilt üzerine yayarak uygulayın. Etken maddelerin cilde daha iyi işlemesi için cihazı soğuk aşamasına getirerek gözenekler kapatın ve titreşim işlevi ile de cilde iyice işlemesi sağlayın.

Cilt üzerinde etki yaratmak için ZEITGARD 2 ile birlikte ZEITGARD Anti-Age Jel Kremin hedefi nedir?

Derinlemesine etki yaratan, yapılandırma sağlayan etken madde kompleksiyle Zeitgard Anti-Age Jel Krem cilde bakım yapar ve cildi içeriden dışarı doğru besler. Bunun dışında etken madde kombinasyonu gözenekleri tıkamayan içerik maddeleri sayesinde cilt katmanlarını derinlemesine yeniler. Hücre metabolizması zenginleşir ve desteklenir. Zeitgard Anti-Age Jel Krem genç ve taze bir cilt için “güçlü bir temel” oluşturur.

ZEITGARD 2 olmadan yapılan uygulamaya kıyasla ZEITGARD 2’nin ZEITGARD Anti-Age Göz Serumu ve ZEITGARD Anti-Age Jel Krem ile kombine edilerek kullanılması nasıl etki yaratır?


Zeitgard 2, Zeitgard Anti-Age ürünlerinin etkisini optimuma çıkarır, böylece etkileri artırılır (dermatolojik olarak ispatlanmıştır). Bu teknoloji sayesinde Zeitgard Anti-Age ürünlerinin etkisi epidermisin derinlerine ulaşır. Ayrıca ciltteki termoreseptörler aktifleştirilerek, madde alışveriş oranı hücresel bazda artırılır. Zeitgard Anti-Age ürünleri soğutma tedavisiyle cilde “hapsedilir”, böylece bu ürünler cilde etkilerini daha uzun süre verebilir. Cildin kendine özgü mekanizmalarının aktifleştirilmesiyle Zeitgard 2 bütüncül olarak dolgunlaştırıcı ve sıkılaştırıcı etki yaratır.

İçindekiler: Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Distarch Phosphate, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hexyldecyl Laurate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hexyldecanol, Steareth-21, Octyldodecanol, Panthenol, Ceteareth-12, Cyclopentasiloxane, Steareth-2, Urea, Glycerin, Stearyl Alcohol, Ceteareth-20, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Palmitate, Trehalose, Caprylyl Glycol, Algin, Pullulan, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Glucomannan, Xanthan Gum, Distearyl Ether, Serine, Trihydroxystearin, Disodium Phosphate, Sodium Hydroxide, Polysilicone-11, Potassium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool



LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN: basaklady@gmail.com

→ ÜYELİK ÜCRETİ VE AYLIK KOTA YOK!

Zeitgard Powerlift Yüz Kremi



LR Zeitgard Powerlift Yüz Kremi, hafif krem şeklinde emülsiyondur. Bu hassas yüz bakımı, cildin kusursuz tazeliği için ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlar.

Reductine, Oat-Peptid, Hyaluronik asit, yosun ekstresi ve 7 çeşit bitki karışımı cildin nem dengesinin korunmasını ve kırışıklık karşıtı etkisiyle daha canlı bir cildin oluşmasını sağlar.

Erkek cildi için de uygundur.

ÖZELLIKLERI
Bu yaşlanma karşıtı yüz bakım ürünü cildin hücre yenilemesini destekler ve cilde canlılık sağlamak üzere yoğun nem tedariği sağlar. Çifte etkiyle cildi canlandırır ve sıkılaştırır. Hyalüron asidi ve yulaf peptidi sayesinde cildi tazeler ve pürüzsüzleştirir. Hafif krem emülsiyonu hızlı emilir ve içeriğindeki 7 bitki özütünden elde edilmiş hyalüron asidi ve alg özütü cildi yoğun şekilde nemlendirir. Canlılık, enerji ve esneklik isteyen her cilt tipine uygundur. Seyahat için idealdir.

İÇERIK MADDELERIYLE ILGILI BILGILER
Hızlı tesir gösteren çifte etki, hyalüron asidi, reductine ve bitki özütleriyle optimum nem tedariğiyle cildi toparlarken aynı zamanda reductine, tocopherol, A ve E vitaminleri içeren lipodermol, lecithin ve cilde özgü gerekli yağ asitleri (lipid) sayesinde cildin kendi kendini yenilemesini devreye sokacak yaşlanma önleyici
bir etki yaratır. Hyalüron asidi cildi dolgunlaştıran güçlendirici bir etken maddedir, kolajen ve elastin liflerini destekler.

ÇALIŞMALAR
Dermatest GmbH, PowerLift’i Ekim 2007 tarihinde 34-45 yaşları arası 30 kadında test etmiştir. Katılımcılarla
yapılan anket değerlendirmesine göre kullanıcıların belirgin çoğunluğu (% 83) ciltlerinin sıkılaştığını fark etmiştir. Aynı şekilde çizgilerin görünümü hafifler (% 80) ve cilt daha zinde ve canlı bir görünüm kazanır (% 70).

İçindekiler: Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethylhexyl Stearate, Decyl Oleate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Butylene Glycol, Sorbitol, Carbomer, Sodium Lactate, Lecithin, Arachidyl Propionate, Retinyl Palmitate, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Ethyl Oleate, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Octyldodecanol, Avena Sativa (Oat) Kernel Protein, Glycine Soja (Soybean)
Oil, Arnica Montana Flower Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Alcohol denat., Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Laminaria Digitata Extract, Ginkgo Biloba Leaf, Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Camellia
Sinensis Leaf Extract, Glucose, Disodium EDTA, Lactic Acid, Parfum (Fra- grance), Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Methylchloro- isothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Triethylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben




LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN:

→ ÜYELİK ÜCRETİ VE AYLIK KOTA YOK!

Zeitgard Serox Göz Pedleri



LR Zeitgard Serox Professional Eye Pads
, güzellik merkezi kalitesinde kırışıklık önleyici profesyonel göz pedleridir.

Zeitgard Serox Göz Pedleri hassas göz çevresini yoğun bir şekilde nemlendirir.

Pedler dondurulup kurutulmuş saf kolajenden oluşmaktadır.

Derin kırışıklıkların azaltılmasında doğrudan yardımcı olan solüsyonu Argireline®, Gatuline Expression® ve Hyaluronik asit içermektedir.

Zeitgard Serox Komple Set
‘i tercih etmeniz halinde aşağıdaki ürünleri indirimli olarak alabilirsiniz:

# Intensive Result Cream · 50 ml
# Intensive Result Serum · 30 ml
# Wrinkle Care · 15 ml
# Göz Pedleri · 4 x 2 Ped




LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN:

→ ÜYELİK ÜCRETİ VE AYLIK KOTA YOK!

Zeitgard Serox Wrinkle Care



LR Zeitgard Serox Wrinkle Care, mimik kırışığına doğrudan uygulama imkanı sağlayan konsantre kremdir.

Ağız, göz ve alın çevresinde oluşan küçük kırışıklıklara özel uygulanabilir.

Doğrudan derin kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olan Argireline®, Gatuline Expression®, Dynalift® ve Hyaluronik asit etken maddeleri içerir

Cilde hızlı bir şekilde nüfus eder ve düzenli kullanımda pozitif etki gösterir.

Zeitgard Serox Komple Set‘i tercih etmeniz halinde aşağıdaki ürünleri indirimli olarak alabilirsiniz:

# Intensive Result Cream · 50 ml
# Intensive Result Serum · 30 ml
# Wrinkle Care · 15 ml
# Göz Pedleri · 4 x 2 Ped





LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN:

→ ÜYELİK ÜCRETİ VE AYLIK KOTA YOK!

Zeitgard Serox Instant Result Krem




LR Zeitgard Serox Instant Result Krem, yenilikci Anti-Aging krem bileşimidir.

Argireline®, Ameliox®, Ultra Filling Spheres® etken maddeleri ile cilde daha elastik, parlak ve canlı bir görünüm katar.

İnce ve derin kırışıklıklara karşı Anti-Kırışıklık etkisi ve uzun surel, nemlendiren etken madde kompleksi içerir.

Serox Intensive Result Serum ile ideal ikilidir.

Zeitgard Serox Komple Set‘i tercih etmeniz halinde aşağıdaki ürünleri indirimli olarak alabilirsiniz:

# Intensive Result Cream · 50 ml
# Intensive Result Serum · 30 ml
# Wrinkle Care · 15 ml
# Göz Pedleri · 4 x 2 Ped





LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN:

→ ÜYELİK ÜCRETİ VE AYLIK KOTA YOK!

6 Nisan 2016 Çarşamba

Zeitgard Serox Instant Result Serum





LR Zeitgard Serox Instant Result Serum
, Anti-Aging formüllü ipeksi dokuya sahip yoğun kremdir.

Derin kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olan Argireline®, Ameliox® ve Polylift® etken maddeleri içerir.

Cildin arınmasına ve pürüzsüzleşmesine yardımcı olan rahatlatıcı ve nemlendirici etkiler içeren yapısı vardır.

Serox Intensive Result Cream ile ideal ikilidir.

Zeitgard Serox Komple Set‘i tercih etmeniz halinde aşağıdaki ürünleri indirimli olarak alabilirsiniz:

# Intensive Result Cream · 50 ml
# Intensive Result Serum · 30 ml
# Wrinkle Care · 15 ml
# Göz Pedleri · 4 x 2 Ped





LR ürünleri
ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. İndirimli ürün fiyatı, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN:

Zeitgard Anti-age Bakım Sistemi




ZEITGARD Anti-Age Bakım Sistemi üç aşamasıyla birlikte kendi kendine yeten bir cilt bakım sistemi ortaya koyar. Prensip olarak her adım bir öncekinden bağımsız olarak uygulanabilir veya birbirine bağlanabilir. Yine de en iyi sonuca ulaşmak için bu üç sistem aşaması bütüncül ZEITGARD Anti-Age Bakım Sistemi oluşturan parçalar olarak görülebilir. Yani; ZEITGARD Günlük Bakım ve Özel Bakım Ürünleriyle yapılan cildinizin bireysel ihtiyaçlarına uyarlanmış günlük bakım cildinizi temizlerken,ZEITGARD 1 ve ZEITGARD 2 cihazlarıyla yapılan bakım yüksek kalitedeki teknolojilerle cildin bakıma hazırlanmasını sağlar.

SERTIFIKALANDIRMA
Konu cildiniz olduğunda, LR asla risk almaz. Dolayısıyla tüm ürün ve cihazlar satışa sunulmadan önce şirket tarafından etki ve güvenlik alanında aylar süren çalışma veya testlerden geçirilmiştir. Bununla bağlantılı olarak araştırma ve geliştirme departmanındaki şirket çalışanları dahili ve harici bilim insanlarından oluşan Bilimsel Danışma Kuruluyla sürekli iletişim halinde olmuştur. Ayrıca LR, Dermatest® gibi bilim enstitüleriyle yıllardır süregelen bir işbirliği halindedir.

Bu perçinlenmiş bilimsel yeterlilik LR’ın müşterileri için etkili, güvenli ve her zaman yenilikçi ürünler geliştirmesine imkan tanımıştır.

ÜRÜNLER
Temizleme Sistemi

ZEITGARD 1 (Normal ve hassas cilde uygun fırçalar)
• Tüm cilt tiplerine uygun Temizleme Jeli
• Hassas Ciltler için Temizleme Kremi
Anti-Age Sistemi

• ZEITGARD 2
• ZEITGARD Anti-Age Sistemi Göz Serumu
• ZEITGARD Anti-Age Sistemi Nemlendirici Jel Krem
• ZEITGARD Anti-Age Sistemi Cildi Yeniden Yapılandıran Jel Krem

Bakım Sistemi


GÜNLÜK BAKIM

• ZEITGARD Nanogold Gündüz Kremi
• ZEITGARD Nanogold Gece Kremi
• ZEITGARD Nanogold Tonik
• ZEITGARD Nanogold Set
• ZEITGARD Beauty Diamonds Gece Kremi
• ZEITGARD Beauty Diamonds Göz Kremi
• ZEITGARD Beauty Diamonds Gündüz Kremi
• ZEITGARD Beauty Diamonds Tonik
• ZEITGARD Beauty Diamonds Zengin İçerikli Yoğun Krem
• ZEITGARD Beauty Diamonds Yoğun Serum
• ZEITGARD Beauty Diamonds Boyun ve Dekolte Kremi
• ZEITGARD Beauty Diamonds Set
• ZEITGARD Platinum Anti-Aging Krem
• ZEITGARD Platinum Express Eye Cooler
• ZEITGARD Platinum Express Energizer
• ZEITGARD Platinum Express Anti-Shine
• ZEITGARD Platinum Set

ÖZEL BAKIM
• ZEITGARD Powerlift Yüz Kremi
• ZEITGARD Serox Profesyonel Göz Pedleri
• ZEITGARD Serox Kırışıklık Bakımı
• ZEITGARD Serox Yoğun Etki Kremi
• ZEITGARD Serox Anında Etki Kremi
• ZEITGARD Serox Set



LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. İndirimli ürün fiyatı, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN:

→ ÜYELİK ÜCRETİ VE AYLIK KOTA YOK!



Serox Set’te hangi ürünler var?



LR’ın Zeitgard Serox serisi 30-40 yaş arasında oluşan kırışıkların önüne geçmek için kullanılan bir seri. Bu setin kadar başarılı olduğunu görmek için Serox set öncesi-sonrası fotoğraflarına göz atmanızı öneririm. Gelelim Serox Set içerisindeki ürünlere:

01 | Serox Göz Pedleri
Güzellik merkezi kalitesinde sonuç sağlayayan profesyonel göz pedleridir. Hassas göz çevresini yoğun bir şekilde nemlendirir. Pedler dondurulup kurutulmuș saf kolajenden olușmaktadır. Derin kırışıklıkların azaltılmasında doğrudan yardımcı olan solüsyonu Argireline®, Gatuline Expression® ve Hyaluronik asit içermektedir. Bir kutu 1 aylık kullanım içindir. 4 x 2 Ped içerir. Her hafta 1 çift ped göz çevresine uygulanır.

02 | Serox Wrinkle Care
Mimik kırıșığına doğrudan uygulama imkanı sağlayan konsantre kremdir. Göz pedlerini desteklemek için kullanabilirsiniz. Ağız, göz ve alın çevresinde oluşan küçük kırışıklıklara da uygulanabilir. Doğrudan derin kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olan Argireline®, Gatuline Expression®, Dynalift® ve Hyaluronik asit etken maddeleri içerir. Cilde hızlı bir şekilde nüfus eder ve düzenli kullanımda pozitif etki gösterir.

03 | Serox Intensive Result Cream
Yenilikçi kırışıklık karşıtı ekten maddeler içeren bir kremdir. Argireline®, Ameliox®, Ultra Filling Spheres® etken maddeleri ile cilde daha elastik, parlak ve canlı bir görünüm katar. İnce ve derin kırışıklıklara karşı Anti-Kırışıklık etkisi ve uzun süreli nemlendiren etken madde kompleksi içermektedir. Serox Intensive Result Serum ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.

04 | Serox Instant Result Serum
Kırışıklık karşıtı formüllü, ipeksi dokuya sahip yoğun bir kremdir. Derin kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olan Argireline®, Ameliox® ve Polylift®



etken maddeleri içerir. Cildin arınmasına ve pürüzsüzleşmesine yardımcı olan rahatlatıcı ve nemlendirici etkiler içeren bir yapısı vardır. erox Intensive Result Cream ile beraber kullanılması tavsiye edilir.




LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. İndirimli ürün fiyatı, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN:

→ ÜYELİK ÜCRETİ VE AYLIK KOTA YOK!

LR Aloe Vera Güneş Ürünleri


LR’dan Aloe Vera güneş bakım ürünleri jel yapıdan sprey formuna kadar tüm cilt ihtiyaçlarını karşılayan farklı kullanım yöntemleri gerektiren ürünlerdir. Bu ürünler oldukça yüksek miktarlarda aloe vera içerikleriyle zenginleştirilmiştir ve günümüzün modern güneş koruyucularına duyulan ihtiyacı karşılar. Dengeli UVA ve UVB filtre oranları verilen tüm ürünler taşıdıkları UVA damgasıyla onaylanmaktadır. Işınlara karşı koruma SPF 20 ila SPF 50 seviyelerinde sağlanır.

UVA VE UVB
Güneş, gözle görülebilen ışınlarının yanı sıra insanlar tarafından fark edilemeyen, kızılötesi düzeyde toprağa ulaşan ışımalar yapar. Bu ışımalar fazla miktarlarda maruz kalındığında cilt için olumsuz etkilere yol açar. Güneşlenirken bu nedenle bu ışınlardan korunmamız gerekir. UVA ışımaları özellikle de örn. cildin zamanından önce yaşlanması gibi cilde zararlar verebilir ve genellikle cilt kanserinin sebebi olur. UVB ışınları güneş yanığının sebebi olarak bilinir.

Güneş ışımalarının yoğunluğu (UV indeksi) Almanya ve Avrupa’daki hava sahasında sürekli olarak internet aracılığıyla geriye dönük olarak izlenebilir değerlere; örn. yılın hangi zamanında olunduğuna, günün hangi anında olunduğuna, enlem derecesine, güneşin yüksekliğine, yerden yansımaya ve hava şartlarına bağlıdır. UV ışın miktarları özellikle de çocuklar üzerinde büyük etkiye sahiptir.

ÇOCUKLAR IÇIN GÜNEŞTEN KORUMA
Çocuk cildi, henüz biz yetişkinlerin sahip olduğu savunma mekanizmalarına sahip değildir. Dolayısıyla çocukların cildi daha yoğun şekilde korunmalıdır ve çocuklara yönelik güneş koruyucusu yüksek SPF (Güneş Koruma Faktörü) içermelidir. Küçük çocuklar ve özellikle bebekler doğal olarak hiçbir şekilde doğrudan güneş ışınlarına maruz bırakılmamalıdır.

DIPNOT
Her cilt tipi birbirinden farklıdır, güneş ışınları da aynı şekilde… Güneş şemsiyesi, t-shirt veya güneş şapkası güneş kreminin yerini tutmaz. Kendinizi de güneşin uzun sürekli zararlarından korumak üzere gün ortasında yoğun güneş ışınlarından kaçının.

Bu bakım serisi aşağıdaki ürünleri içerir:
Güneş Losyonu SPF 30 · Güneş Jel Krem SPF 20 · Aloe Vera Güneş Sonrası Jel Krem · Güneş Kremi SPF 50 . Güneş Spreyi active SPF 30 · Anti-Aging Güneş Kremi SPF 20

LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. İndirimli ürün fiyatı, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN:

5 Nisan 2016 Salı

Minik Tırtılın Başarı Öyküsü



Şafak sökmek üzereydi. Güneş nazlı gelin gibi, ürkek ve utangaç, dağların arkasından gülümsüyordu. Ara sıra bulutların ardına gizleniyor, adeta saklambaç oynamak istiyordu. Sabahın erken saatlerinde yüzündeki bu kıpkırmızı renk çok utangaç olmasından mıydı acaba?
Uykularından yeni uyanan gül bahçesinin mis kokulu gülleri güneşin en güzel rengine şahit oluyordu şafak söktüğünde. Güneş çekinerek gülümsüyordu kainata. Kuşlar, güneşin ilk ışıklarıyla etrafa dağılıyor, büyük bir neşeyle gün boyu sürecek oyunlarını oynamaya başlıyorlardı. Yusufçuklar “hû hû” demeye başlamışlardı bile. Bütün gece şakıyan bülbülün sesi artık cılızlaşmıştı. Karıncalar yuvalarından tabur tabur, tek sıra halinde rızkları için düşüyorlardı yola. Arılar mis kokulu bin bir çeşit çiçeğin davetsiz misafiri olacaklardı birazdan.
Günün ilk ışıklarıyla kozasını yırtan kelebekler, bir günlük hayata sahip olsalar da bir ömür yaşamak için kanat çırpacaklardı. Bir gün ama bir ömür, bir ömür ama bir gün…
Yeşil yaprakların arasında dolaşıp duruyordu küçük tırtıl. Bir gün kelebek olacağının farkında olmadan, sürünerek hayat yolculuğunda santim santim yol alıyordu. Kainatta bir hiç denecek kadar küçük de olsa halinden memnundu. Sürünerek yaşıyor olsa da isyanı yoktu hiç. Gözleri, bir gün düşlerine ulaşabileceğinin parıltılarıyla ışıl ışıldı. Tırtılı böylesine mutlu ve umutlu yapan tek hayali uçmaktı.
-Şimdi sürünsem de bir gün mutlaka uçacağım’ dedi tırtıl kendi kendine. Bu söz tırtılın dilinden hiç düşürmediği sözlerdendi.
‘Başaracağım, bir gün mutlaka başaracağım… Bir gün uçacağıma kendi varlığım kadar inanıyorum.’ derken derin bir düşünceye daldı. Düşlerinde kimsenin keşfetmediği güzel yerlere uçtu. Gökyüzünde şarkılar söyledi…Tırtıl ne zaman gözünü kapasa hep aynı hayali –uçtuğunu- görürdü. Her gün uçacağına dair olan inancını tazelerdi. Böylece içindeki uçma özlemi bir kat daha artardı.Çevresindekilere:
–Bir gün ben de uçacağım, derdi. Hiç kimse onu dikkate almazdı. Hatta bazıları “tırtıl aklını kaçırmış galiba” diye dalga bile geçerdi.
Tırtıl tüm söylenen sözlerin aksine uçma denemeleri yapmaya başlamıştı bile. Yerden çok yüksekte olmayan bir yaprağın üzerine çıktı ve kendini boşluğa bıraktı. Olmadı, uçamamıştı.
-Bu sefer başarılı olamadım ama gelecek sefere başaracağım” dedi. Bu denemesini defalarca tekrar etti ama her seferinde toprağa çakılıyordu. Bir şeyler yolunda gitmiyordu fakat ne? Öncelikle bunu bulmalıydı.
-Ben neden uçamıyorum, diye sordu kendi kendine.
-Uçanların benden ne farkı var? Onlar nasıl uçuyorlar, gibi sorular tırtılın aklından bir bir geçiyordu.




Tırtıl hummalı bir arayışa girdi. Her yerde sorularının cevabını aradı.


-Bundan önce ben kendime neden hiç soru sormadım? Eğer bu soruların cevabını daha önceden düşünmüş olsaydım şimdi belki de aradığım şeye, bir adım daha yaklaşmış olacaktım. Tamam ben uçmayı istiyorum; ama sadece uçmayı istemem yeterli değil. Buna defalarca şahit oldum. Fakat şunu da biliyorum ki istemek her şeyin başlangıcıdır. Öyleyse daha yolun başındayım.



İstemek Her Şeyin Başlangıcıdır.


Tırtıl henüz işin başında olduğunun şuuruyla yavaş yavaş sürünmeye devam etti. Artık kainata daha farklı bakıyordu. Çevresindeki her şey uçabilmesi için bir ipucu olabilirdi. Az ileride üzerinde bir şeyler yazılı bir taş gördü. İyice yaklaştığında bu yazının yıllar önce bir başka tırtıl tarafından kazınmış olabileceğini anladı.


Taşın üzerinde:


“Eğer başarılı olmak istiyorsan kendini tanı, eksikliklerini tamamla, yolundaki engelleri kaldır” cümlesi yazılıydı. Tırtıl bulduğu bu güzel cümleyi her zaman görebileceği bir yere astı. Böylece her an tetikte olacaktı.


-Kendimi tanımam gerekiyor, diye mırıldandı.


-Ben kendimi ne kadar tanıyorum ki, diye kendi kendine sordu.


Eline iki yaprak aldı. Bakalım kendisini ne kadar tanıyordu, biraz sonra anlayacaktı. Yaprağın birine olumlu diğerine ise olumsuz özelliklerini yazdı. Sonunda öyle şeyler çıktı ki şu ana kadar kendisine hiç yönelmediğini fark etti.

Kendinimi Tanımalıyım

-Ben kendimi tanımıyorum. Bence bütün sorun burada yatıyor. Dünyada belki de en güzel söz ‘ey tırtılcık kendini tanı’ olmalı, dedi.

-Evet evet! Eğer ben, kendimi tanırsam, eksikliklerimi de bilirim. Böylece ihtiyaç duyduğum şeyleri tamamlayarak uçabilirim.

Sorular bir türlü tırtılın peşini bırakmadı. Bu sefer de;

-Ben kendimi nasıl tanıyacağım? Kendimi tanımam için neler yapmalıyım, gibi sorular aklını kurcalamaya başladı.

-İyisi mi ben derdimi bir dostuma anlatayım, halimi bir bilene sorayım. Ne demişler; sora sora Bağdat bulunurmuş, derdini anlatan dağları aşar, derdini anlatmayan ise düz yolda şaşarmış.

Derdini anlatmaya önce çekindi tırtıl. Öyle ya, kendisine mecnun diyenler bile çıkmıştı. Kim halden anlardı ki? Fakat kendisine doğruları gösterecek, halden anlayan gerçek bir dosta şu anda her şeyden daha fazla ihtiyacı vardı.

Sonunda bu dostu aramak için yola koyulmaya karar verdi. Yolda şöyle dedi:

-Aradığım dost uçabilen biri olmalı. Çünkü kendisi uçamayan biri benim derdimi anlayamaz. Anlasa bile çözüm yolu gösteremez.

Bu düşüncelerle yolda her gördüğüne aradığı dostun özelliklerini sayarak, onlara böyle bir kimseyi tanıyıp tanımadıklarını sordu. Sonunda kozasından yeni çıkan bir kelebeğe rastladı. Aynı soruyu ona da sordu:

-Afedersiniz! Ben küçücük bir tırtılım. Yerlerde sürünerek yaşıyorum. Ama benim, şey benim bir hayalim var.

-Neymiş, dedi kelebekçik.

-Ama hayalimi size söylediğim zaman benimle dalga geçmezsiniz değil mi?

-Niye dalga geçeyim ki?

-Şimdiye kadar çevremdekiler benim bu hayalime gülüp geçtiler. Ama siz belki de bana yardımcı olabilirsiniz?

-Tırtıl kardeş, emin ol seninle dalga geçmeyeceğim. Hadi şimdi bana büyük hayalini söyle.

-Kelebek kardeş, ben de senin gibi uçmak istiyorum. Bunu başaracağıma inanıyorum ama nasıl başaracağım, onu bilmiyorum. Bana akıl verecek, uçmam için yardımcı olacak ve yol gösterecek bir dosta ihtiyacım var.

Gülümsedi minik kelebek. Kendisi de ilk uçuşunu daha bugün gerçekleştirmişti. Oysa düne kadar o da küçük bir tırtıldı ve sadece sürünebiliyordu. Karşısındaki bu sevimli tırtılın bundan haberi yoktu ama galiba bir gün uçacağını hissetmişti.

-Bak Tırtıl kardeş, senin aradığın özellikte bir bilge tanıyorum ben; umarım o sana sorularının cevabını verir ve sana yol gösterir, dedi ve tırtılı Bilge Kelebek’e yolladı.

Bilge Kelebek

Hedefine ulaşma konusunda azmi elden bırakmayan tırtıl hemen Bilge Kelebek’e gitti. Onu görünce;

-Benim aradığım dost, bana yardımcı olacak kimse kesinlikle bu olmalı, dedi kendi kendine.

Söze nereden başlayacağını bilemedi. Onun bu heyecanlı halini gören Bilge Kelebek söze kendisi başladı.

-Buyur, evladım birini mi arıyorsun, diye sordu Bilge Kelebek.

-Şey, efendim beni buraya minik kelebek kardeş gönderdi. Sizin bana yardımcı olabileceğinizi söyledi.

-Hangi konuda sana yardımcı olmamı istiyorsun yavrucuğum?

-Benim bir hayalim var, diye başladı tırtıl ve herkese bahsettiği düşlerini Bilge Kelebek’e anlattı bir bir. Bilge onu sabırla dinledi. Sıra tırtılın sorularına gelmişti.

-Sizce ben uçabilir miyim? Eğer uçabilirsem, bunu nasıl gerçekleştireceğim? Uçmak için ne yapmalıyım?

Kelebek önce tırtılın ilk sorusuna şöyle cevap verdi:

-Sen uçabilirsin. Bunu duyan tırtıl çok sevindi ve içinden “Aman Allah’ım, biliyordum. Demek ki uçmak benim gücüm yettiği ve başarabileceğim bir şey.

Demek ki ben arkadaşlarımın bana söylediği gibi imkanız olan bir şeyi istemiyorum. Uçmak benim yapabileceğim bir şeymiş. Bunu biliyordum, hissediyordum, diye heyecanlandı.

Kelebek, tırtılın sorularına kısa ve öz cevap veriyor böylece onun zihnini açmayı hedefliyordu. Tavırlarıyla da adeta şunu ifade etmeye çalışıyordu: “Yersiz kaygılardan kurtul, kendine güven ve korkularından sıyrıl.”

Akıllı tırtıl uçabileceğine inanamıyordu. Acaba Bilge kendisine şaka mı yapıyordu. Bu nedenle Bilge Kelebek’e yeniden sorma ihtiyacı hissetti:

-Bu soruyu size bir karınca sormuş olsaydı ona da aynı cevabı mı verirdiniz? Uçabileceğimi beni teselli etmek için de söylemiş olabilirsiniz? Kelebek, tırtılın aklını kullanmasını takdir etti ve ona sabırla cevap vermeye devam etti.

-Hayır. Sana teselli vermek gibi bir niyetim yok. Senin başaramayacağını bildiğim halde sırf üzülmeyesin diye “başaracaksın” deseydim bu sana iyilik değil tam tersine kötülük olurdu. Hem bir dost asla böyle boş teselliler vermez, vermemelidir de.

Tırtıl şimdi Bilge’yi daha dikkatli bir şekilde ve can kulağıyla dinliyordu.



Başarının Förmülü

-Yani sevgili tırtıl, uçup uçamayacağını bana bir karınca sormuş olsaydı ona olumsuz cevap verirdim. Çünkü bir karınca ne kadar isterse istesin ve bunun için ne kadar çalışırsa çalışsın uçamaz. Başarmak için önemli olan yapabileceğimiz şeyleri hedeflememizdir. Daha sonra Bilge Kelebek şöyle devam etti.

-Gelelim ikinci soruna. Eğer uçabilirsen bunu nasıl mı gerçekleştireceksin? Sana bir formül söyleyeceğim iyi dinle ve bu formülü aklının bir köşesinde bulundur. Ben buna “başarı formülü” diyorum.

Formül şu: Hedef + İstek + İnanç + Kendini tanıman + Değişim + Sabır = Başarı. Başarı bir anda elde edilen bir şey değildir. Zaman ve sabır ister. Sana verdiğim formüldeki aşamaları tamamladığın zaman üçüncü sorunun cevabını da bulmuş olacaksın. Tırtıl:

-Senin bana söylediklerine göre hedef, istek ve inanç, bende olduğuna göre, başarılı olabilmem için önce kendimi tanımalıyım, değişmeliyim, uygun şartları oluşturarak sabretmeliyim değil mi, diye sordu tırtıl. Bilge Kelebek:

-Doğru anlamışsın, dedi.

Tırtıl sorularına devam etti:

-Peki ya bunları nasıl yapacağım efendim, deyince Bilge:

-Kendi dünyana çekileceksin, kendine yöneleceksin, kozana çekileceksin, diyerek tırtılın sorusuna kısa ve öz cevap verdi.

Kelebek usta bir öğretici olduğundan tırtıla “İlerde sen de benim gibi bir kelebek olacaksın” demedi. Belki kelebek olacağını söyleseydi, tırtıl bütün çabalarından vazgeçip ‘ nasıl olsa ileride kelebek olacağım’ diye bütün gayretini bırakacaktı. Kelebek konuşması boyunca büyük bir ustalıkla bu gerçeği tırtıldan sakladı. Onu kendi ayaklarının üstünde durmaya teşvik etti.

Tırtıl kelebeğin ona söylediği formül üzerinde düşünmeye başladı. Kendine dönüp şöyle bir baktı ve;

-Benim istediğim şey, yani, hedefim belli. İsteğim var. İnancım tam. Ama Kendimi tanımıyorum. Kendimi tanıyamadığım için de değişemiyorum. Sabırlı olmayı yani yılmamayı da öğrenmem gerekiyor, dedi ve konuşmasına devam etti;

-‘Kelebek bana şifreyi söyledi. Artık bundan sonrasını da kendim halletmeliyim.’

Acaba kelebek kendi dünyana çekil sözleri neyi ifade ediyordu? ‘Burada eksik olan bir şey var’ dedi.

Tırtıl kelebeğin ona söylediği son sözleri tekrarladı;

-‘Kendi dünyana çekileceksin, kendine yöneleceksin, kozana çekileceksin…’ bu sözlerin bir devamı olmalı diyerek, kelebeğin son sözlerinin şöyle olabileceğini düşündü:

-‘…ta ki kendini tanıyıncaya, kendinin farkına varıncaya kadar kendine yöneleceksin.’ Evet, kelebek olsaydı belki bana bunları söylerdi, diye kendini kelebeğin yerine koymaya başladı. Bir söz söylediği zaman kendisini kelebeğin yerine koyar kelebek olsaydı böyle söylerdi’ diye içinden geçirirdi.

Kendi Dünyamı Kurmalıyım

Tırtılın zihninde savrulan soru fırtınası, bu sorulara vermeye çalıştığı cevaplar, kafasındaki problemleri çözmek için sarf ettiği çabalar, onu ister istemez bir değişime sürüklüyordu.

Tırtıl, kelebeğin söylediği bazı sözleri zamanla daha iyi anlamaya başladı. ‘Demek ki bazı şeyleri doğru anlamak için zamana ihtiyaç var’ dedi kendi kendine.

Kelebeğin son sözleri olan “…kozana çekil…” ifadesi tırtılın hayatına yansımaya başlamıştı artık.


Tırtıl:

- Kendi dünyamı kurmalıyım, diyerek önce kendisine sessiz bir yer seçti. Orada uzun bir düşünceye daldı. Ve beklenen an gelip çattı. Tırtıl değişimi gerçekleştireceği dünyasını kurmaya, kozasını örmeye, kendisini işlemeye başladı. Kozasını örmeyi tamamladı ve onun içerisinde derin bir sukuta daldı. Sadece kendisine yöneldi. Kozasında kendisini bulmuştu adeta.

Bir gün değişimini tamamladı ve olgunlaşmış olarak kozasını yırttı.

Tırtılın hayali gerçekleşmişti. Artık uçabiliyordu. Şimdi bir tırtıl değil kelebekti. Rengarenk kanatları olan bir kelebek… Uçmanın doyasıya tadını çıkartıyordu.

Çok neşeli idi. Hayatın, kendisine göstereceği güzelliklere uçtu.

Tırtıl, yani kelebek aslında bu uçuşuyla hepimize çok güzel bir mesaj vermişti. Eğer gerçekten isteyip gerektiği gibi çalışırsak bir gün mutlaka başarılı oluruz.

Kaynak: Alıntı

Paylaşmak Güzeldir

LR’da nasıl iyi para kazanılır?



10 daireli bir apartmanda Cafer adında apartman görevlisi olsun. Cafer her sabah ekmek gazete servisine çıkar. Bir gün bir bakar ki mahallede yeni bir ekmek fırını açılmış. Kapıdan içeri girer, kendini tanıtır. Fırıncı der ki, “Cafer efendi, ben bu fırını yeni devraldım, bana biraz destek ol. Ekmeği diğer fırından kaça alıyorsun? 1.4 TL’ye mi? Ben sana 1 TL’ye vereyim, sen yine 1.4’e sat, 40 kuruşu senin olsun”. Cafer bakar ekmek taşfırın, cukka da var, deneyelim der. 10 tane ekmeği 10 liraya alır, 14 liraya satar, 4 lira kar eder. Ayda 30 gün x 4 TL = 120 TL’yi cebe indirir.


Ertesi ay fırıncı Cafer’e şöyle bir teklifte bulunur: “Satışlarım artmıyor. Diğer apartman görevlilerinin benim fırından haberleri yok. Onları da buraya getir, benden ekmek almaya başlarlarsa sana her ekmek başına 10 kuruş öderim”. “Tamam” der Cafer, mahallesindeki diğer arkadaşlarına yeni fırını anlatır, “Ekmek şahane, fırın temiz, 40 kuruş da kar var” der. Tesadüf bu ya, şehirdeki tüm apartmanlar 10 daireli, Cafer de 10 tane apartman görevlisi arkadaşını yeni fırına müşteri yapar. Böylece her ay kazandığı 120 TL’yi şu şekilde artırır:

10 apartman x 10 daire x Ekmek başına 10 kuruş x 30 gün = 300 TL daha Cafer’in cebine girer. Böylece ayda 420 TL kazanmış olur.


Cafer bir sonraki fırın ziyaretinde “Nasıl biraz daha fazla kazanabilirim?” diye sorar. Fırıncı der ki, “Senin bulduğun arkadaşlarının bu işi yapan başka tanıdıkları yok mu? Başka semtte oturuyor olsalar bile sorun değil, ben sabahları arabamla ekmekleri dağıtırım oralara. Ekmek başına onlara 10 kuruş, sana 5 kuruş veririm”. Cafer’de jeton düşer, arkadaşlarına 10’ar tane apartman görevlisini bu fırının müşterisi yapmaları halinde ayda 120 TL değil, 420 TL kazanabileceklerini anlatır. Fazla paraya hayır demeyecek mini Cafer’ler tanıdıklara haber salar, 10’ar tane daha apartman görevlisini fırının müşterisi yaparlar. Cafer artık daha çok kazanıyordur:

100 bilmediği apartman x 10 daire x Ekmek başına 5 kuruş x 30 gün = 1500 TL daha Cafer’in cebine girer.

120 TL kendi karı + 300 TL Mini Caferler’den + 1500 TL Torun Caferler’den = Böylece aylık kazancı 1920 TL olur. Mini Caferler 420 TL, Torun Caferler de 120 TL kazanmaya başlar.


Bu sistem aynı şekilde büyümeye devam ettiği sürece hem fırın, hem de tüm Caferler sürekli gelirlerini artırırlar.


Daha önce LR’ı Migros’un Money Kart’ına benzetmiştim, aynı şey değil diye tepkiler gelmişti. Ama bakmakla görmek farklı şeylerdir. Bu yazıya baktığında benimle aynı şeyi gören, paketiyle birlikte gelen Pazarlama Planı’nı okuyan, LR’da çok para kazanır




LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. İndirimli ürün fiyatı, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN: basaklady@gmail.com






→ ÜYELİK ÜCRETİ VE AYLIK KOTA YOK!


Deniz Akay 'dan alıntıdır.