20 Nisan 2016 Çarşamba

Kendinize Bir Şans Tanıyın !!!

 Benimle el ele yürüyecek, hedefi olan, 👑 bu hedefe ulaşmak için, kendi geleceği için canla başla çalışacak,🏃🏃🏃 azimli, 💪enerjik,pozitif, 👌hayallerine ulaşmak için gözü dönen,  sevindi mi zıplaya zıplaya benimle çığlıklar atacak, 🎉🎉 üzüldük mü omuz omuza verip tekrar birlikte ayağa kalkacağımız 👊👊 liderler arıyorum!!

Yaptığımız iş NETWORK, açık hesap yok, kota sınırı yok, üyelik parası, aylık-yıllık aidat yok. Sıfır riskle önünüze sunulan koskocaman bir fırsat var.

Türkiye, Almanya, Hollanda, Avusturya, İsveç, Fransa; nerede olduğunun önemi yok. Daha detaylı bilgi için bana mesaj atman yeterli. Gözlerim yolda, bekliyorum..

Sevgiler,




*LR Health&Beauty, Almanya'da 1985'ten beri hizmet veren, kozmetikten bakım ürünlerine kadar bünyesinde birçok ürün barındıran ve şu anda 28 ülkede var olan bir marka. Türkiye`de yeni yeni gelişmekte ve çok hızlı bir yükseliş sergilemekte. Dünya kozmetik derneğine üye tek network firmasıdır. Avrupanın en büyük üretim tesisine sahiptir. Ürünleri Sağlık Bakanlığı ve Dermatest onaylı olup, İnstutit Freesenius sertifikası vardır. IASC Aloe veranın dünya çapındaki derneğine üyedir. Ürünleri hayvanlar üzerinde değil, insanlar üzerinde test edilmektedir. Şirket iki kez Avrupa'nın en iyi Network şirketi ödülü almıştır ve ürün yelpazesi, bu nedenle de hedef kitlesi çok geniştir. Kadınlar, erkekler, bebekler-anneler. Parfümler, bakım ve makyaj malzemelerinin yanında şifa etkisi olan aloe Vera özlü ürünleri bulunmakta. Klişe, herkesin bildiği bir Network firması değiliz, bütün bu yukarıda saydıklarıma hak kazanmış, ödüllü bir firmayız