21 Mayıs 2016 Cumartesi

GÜNEŞSİZ BRONZLUK ( OTOBRONZ ) KULLANIMI


Aloe Vera Güneşsiz Bronzluk



      Hızlı bronzlaştırıcının içeriğindeki maddeler melanin sentezini harekete geçirir ve böylelikle de cildin bronzlaşmasını hızlandırır.

  • Bu losyon güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaz.
  • İçeriğinde %40 Aloe Vera vadır.
  • Aloe Vera nem sağlar.
  • Badem yağı cildi besler. Yüz ve vücut için uygundur.
      Kullanımı ile ilgili kendi deneyimlerimi paylaşacağım çünkü uzun yıllardır çeşitli markalardan otobronz kullanırım ve acil durum ilacım gibi oldu neredeyse .. LR ile tanıştığımdan beri vazgeçilmezim Aloe Vera Bronzlaştırıcı oldu . 

      Oldukça açık tenli olduğum için, ve  solaryuma da girmemiş isem özel davetlerde ,düğünlerde , yemekler ve toplantılarda elbise giyeceksem  otobronz kurtarıcımdır.  Siz de benim gibi ten rengi çorap giymeyi sevmeyenlerdenseniz  kesinlikle bu ürün sizin de vazgeçilmeziniz olacaktır.

      Temiz ve kuru cilde uygulayın. Benim gibi açık tenli iseniz özellikle; çok ince bir tabaka halinde sürün ve iyice vücuda yediriniz . Zira bronzlaştıkça süremediğiniz yerler beyaz kalacağı için çirkin bir görüntü oluşacaktır.Özellikle ayak ve el bileklerinizi sakın unutmayın .O kısımlardaki deri çok ince olduğu için elinizde kalan fazla kremi sürerseniz daha iyi olacaktır. Ayaklarınızın üst kısmına da mutlaka sürün çünkü açıkta kalan kısımlar beyaz beyaz durabilir ve çirkin görünür .

       Etkisini 3 ila 4 saat sonra gösterecektir dolayısıyla gideceğiniz özel bir yer varsa mutlaka en az 3- 4 saat öncesinden sürün  bu sayede , bronzlaştıkça süremediğiniz yerler var ise görmüş olursunuz. Ve o kısımlara tekrar ince bir tabaka halinde sürebilirsiniz. Kremi vücuda iyice sürdükten sonra ellerinizi yıkayın mutlaka ve 10 -15 dk kurumasını beklerseniz faydalı olacaktır. Giysinize bulaşma yapmaz, iz bırakmaz  bu sayede gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz .

       Cildi nemlendirir ekstra bir nemlendirici sürmenize gerek kalmaz .. Ve tamamen benim gözlemim sıkılaştırıcı etkisi de vardır . Sürdüğünüz an fark edeceksinizdir.

       Kalıcılığı en az 1 hafta kadardır . Üzerine 1-2 gün sonra tekrar ince bir tabaka halinde sürerseniz kalıcılığını uzatabilirsiniz . Duşta iyice kese yaparak çıkartabilirsiniz . 

       Önemli bir kaç noktaya da değinmek istiyorum çünkü bu hatayı sık yapanlar var  ve oldukça sağlıksız sonuçlar alıyorlar .
  • Kesinlikle deniz , havuz için kullanımı uygun değildir !!
  • Solaryum öncesi kesinlikle kullanmayınız !!
  • Güneşten koruma etkisi yoktur !!
Sevgiler ... 


Hayatınızda kalıcı bir değişiklik yapmak isterseniz ürünler - iş ortağı olmak ve diğer sorularınız için bana ulaşabilirsiniz.


basaklady@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder