9 Nisan 2016 Cumartesi

Anti-Age Sistemi

Zeitgard 2 Anti-Age Cihazı Nedir?

LR Zeitgard 2 Anti-Aging Cihazı, sıcak/soğuk metotlu ve titreşim seçeneğine sahip kırışıklık önleyici yenilikçi bir cihazdır.

Zeitgard 2 cihazı, etkili LR Anti-Aging ürünleri ile evde profesyonel ve tamamen derinlemesine bir bakım sağlar. Günde sadece 4 dakikalık kullanım ile cildiniz daha genç görünür ve kırışıklıklarınız azalır.

Zeitgard 2 bilindik üç dermotolojik uygulamayı tek uygulamada buluşturur:

1. Sıcak uygulama ile gözeneklerin açılması sağlanır. Bakım ürünlerinin etken maddeleri normal uygulamaya göre cildin katmanlarına daha derinlemesine işler.

2. Sonrasında cilt gözeneklerin kapanması için hassas bir şekilde soğuk uygulama gerçekleştirilir. Böylece Anti-Age uygulaması cilde tamamen nüfuz ederek cilt içerisinde en iyi etkiyi gösterir.

3. Zeitgard 2 sıcak ve soğuk uygulamayı destekleyen titreşim işlevine de sahiptir. Titreșim teknolojisi sayesinde cildi nemlendiren ve besleyen maddeler cilde derinlemesine işler. Cilt “enerji deposu” haline gelir ve tekrardan genç ve canlı bir hal alır.
Zeitgard 2’nin benzersiz özellikleri
Anti- Aging ürünleri cildin derin katmanlarında hapsolur ve tüm etkisini orada gösterir.
Titreşim işlevi cilt katmanlarını uyarır ve böylece etken maddeler cilt üzerine daha iyi dağıtılır.
Göz altı torbaları gibi cilt üzerindeki şişkinlikler, cilde sağlanan nem sayesinde azalır.
Sıcak/soğuk kombinasyonu ve titreşim işlevi ile cilde enerji sağlanır.
Zeitgard Anti-Age Sistemi Ürünleri

Zeitgard Anti-Age Sistemi ürünlerinin yoğun bakımı ile birlikte Zeitgard 2 mümkün olan en iyi sonuçlara ulaşır. Yüzdeki her bölge için özel olarak geliştirilmiş yüksek etken formüle sahip bu sistem, cilt için en iyi bakımı gerçekleştirir . Göz Serumu göz çevresindeki ince cilt tabakasına en ideal günlük bakımı ile etkili ve uzun süren bir nem sağlar. Alın ve yanak çevresindeki daha kalın cilt tabakalarında oluşmuş kırışıklıklar için geliştirilmiş Nemlendirici Jel Krem genç ciltler, Cildi Yeniden Yapılandıran Jel Krem de olgun ciltler için üretilmiş özel bir bakımdır.

Zeitgard 2 Anti Age Cihazı nasıl kullanılır?

Seçilen Anti-Age ürününü yüzün seçilen bölümlerine sürün. Sonrasında Zeitgard 2’yi sıcak ve titreşimliaşamasına getirip kremi cilt üzerine yayarak uygulayın. Etken maddelerin cilde daha iyi işlemesi için cihazı soğuk aşamasına getirerek gözenekler kapatın ve titreşim işlevi ile de cilde iyice işlemesi sağlayın.




Zeitgard 2; Powerlift, Serox, Beauty Diamonds, Nanogold ve Platinum serilerindeki anti-agingürünleriyle beraber de kullanılabilir.

Zeitgard 2‘i sadece cihaz olarak satın alabileceğiniz gibi, Anti-Aging Sistemi kapsamında yanına eklenen farklı ürünlerle set olarak da alabilirsiniz:
Zeitgard Anti-Age Sistemi Nemlendirici Set

# Zeitgard 2
# Göz Serumu
# Nemlendirici Jel Krem

Zeitgard Anti-Age Sistemi Cildi Yeniden Yapılandıran Set

# Zeitgard 2
# Göz Serumu
# Cildi Yeniden Yapılandıran Jel Krem

Zeitgard Anti-Age Sistemi Göz Bakım Sistemi


# Zeitgard 2
# Göz Serumu
Setlere özel fiyat seçeneklerini öğrenmek için bize ulaşın.

Zeitgard Anti-Age Göz Serumu




LR Zeitgard Anti-Age sistemi Göz Serumu yüksek konsantreli bir yüz kremidir. Bu serum hafif akışkan ve yumuşak yapısıyla krem ihtiyacınızı karşılayabilecek olmasıyla öne çıkar. Bu ürün her şeyden önce göz çevresindeki ince cilde bakım yaparak, fayda sağlar. ZEITGARD 2’nin ergonomik paslanmaz çelik plakası sayesinde göz çevresindeki cilde ve her bir kırışıklığa optimum düzeyde ve etkili şekilde bakım uygular.

Benzersiz etken madde kompleksi göz çevresindeki hassas ve ince cilt tabakası için özel olarak üretilmiştir.

Hafif ve yumuşak yapısı ile göz serumu göz çevresinde çabucak emilir ve bu bölgeyi hassas bir şekilde nemlendirir.

Cilt kendini toparlar, kalıcı canlılık ve elastikiyet kazanır. İnce kırışıklıkların görünümü azaltılır.

• Göz bölgesindeki cilt özellikle incedir ve bu bölgede oluşan ilk çizgiler hafifçe görülebilir hale gelir.
• Hafif ve yumuşak yapısı sayesinde serum ince ciltte hızlı etki yaratır.
• Tek uygulama için diğer ürünlere kıyasla daha az bir miktarda kullanılan bu göz serumu bütçeye uygun ve etkili bir seçenek sunar.

İÇERIK MADDELERIYLE ILGILI BILGILER

Patch H2O“ ve „Ultra Filling Spheres“ etken maddelerinden oluşturulmuş özel bir kombinasyon göz çevresinde optimum bakım sağlar. ZEITGARD Anti-Age Sistemine ait Göz Serumu ile yumuşak göz çevresi bölgesindeki narin ve ince cilt katmanına optimum nem tedariği sağlanır. Böylece cildin esnekliği ve elastikiyeti artırılır.

ÇALIŞMALAR
ZEITGARD 2 ile birlikte kullanıldığında şu sonuçlar doğrulanmıştır:
• Katılımcıların %75’inin göz bölgesinde belirgin şekilde gençleşme görüldü.
• Katılımcıların %80’i anında görünür ve hissedilir sonuçlar aldılar.
• Katılımcıların %90’ı cildinin esnekliğinde değişim görüldü.
• Katılımcıların %90’ından fazlasının cildine daha iyi nem tedariği sağlandı.*
* Dermatest çalışması Haziran & Ağustos 2015’te 40 katılımcı üzerinde gerçekleştirilmiştir.

Nasıl kullanılır?
Seçilen Anti-Age ürününü yüzün seçilen bölümlerine sürün. Sonrasında ZEITGARD 2’yi sıcak ve titreşimli aşamasına getirip kremi cilt üzerine yayarak uygulayın. Etken maddelerin cilde daha iyi işlemesi için cihazı soğuk aşamasına getirerek gözenekler kapatın ve titreşim işlevi ile de cilde iyice işlemesi sağlayın. Her göz bölgesi için bir damla göz serumu kullanın.

Cilt üzerinde etki yaratmak için ZEITGARD 2 ile birlikte ZEITGARD Anti-Age Göz Serumunun hedefi nedir?

Zeitgard 2 teknolojisiyle Zeitgard Anti-Age göz serumunun kombinasyon halinde kullanılması sonucu şişlikler azalır ve hyalüron asidi ile cildin üst katmanına bakım yapılır. Ayrıca göz bölgesindeki hassas cilt nemlendirilir, ince çizgiler içten dışa doldurularak azaltılır. Serumumuz sağladığı hyalüron asidi ve nem sayesinde ciltte bir ağ gibi yayılarak cildin elastikiyetini ve esnekliğini artırır.

ZEITGARD 2 olmadan yapılan uygulamaya kıyasla ZEITGARD 2’nin ZEITGARD Anti-Age Göz Serumu ve ZEITGARD Anti-Age Jel Krem ile kombine edilerek kullanılması nasıl etki yaratır?

Zeitgard 2, Zeitgard Anti-Age ürünlerinin etkisini optimuma çıkarır, böylece etkileri artırılır (dermatolojik olarak ispatlanmıştır). Bu teknoloji sayesinde Zeitgard Anti-Age ürünlerinin etkisi epidermisin derinlerine ulaşır. Ayrıca ciltteki termoreseptörler aktifleştirilerek, madde alışveriş oranı hücresel bazda artırılır. Zeitgard Anti-Age ürünleri soğutma tedavisiyle cilde “hapsedilir”, böylece bu ürünler cilde etkilerini daha uzun süre verebilir. Cildin kendine özgü mekanizmalarının aktifleştirilmesiyle Zeitgard 2 bütüncül olarak dolgunlaştırıcı ve sıkılaştırıcı etki yaratır.

Zeitgard Anti-Age Nemlendirici Jel Krem



LR Zeitgard Anti-Age Nemlendirici Jel Krem yaşlanma belirtilerine karşı geliştirilmiş zengin içerikli yoğun bir bakım ürünüdür.

Cildin erken yaşlanmasındaki başlıca sebep çoğu zaman sahip olduğu nemi kaybetmesidir.

Nemlendirici Jel Krem cildi canlandırır, nemlendirir ve yüz hatlarını sabitler.

Cilt yapısı uygulama öncesine göre daha parlak, canlı ve genç bir görünüme kavuşur.

ÖZELLIKLERI
Cildin gitgide azalan elastikiyeti cildin nem tedariğindeki azalmanın bir göstergesidir. ZEITGARD Anti-Age Sistemi Nemlendirici Jel Krem ile cilt kısımları güçlenir ve yapılandırılır. Zeitgard Anti-Age Sistemi Nemlendirici Jel Krem genç ciltlerde bile görülen yaşlanmanın ilk belirtilerinde cildi yapılandırmak üzere özel olarak tasarlanmış, zengin içerikli bir yüz kremidir.

ZEITGARD Anti-Age Sistemi Nemlendirici Jel Krem, alın bölgesindeki daha kalın cilt katmanlarına önem vererek farklı yapısal maddeler içerir. Hedef, cilde içeriden dışarı doğru dolgunluk kazandırmak için derinlemesine etki yaratmaktır.

İÇERIK MADDELERIYLE ILGILI BILGILER



ZEITGARD Anti-Age Sistemi Nemlendirici Jel Krem, iki yeni ve yenilikçi etken maddeyi – Patch H2O ve Ultra Filling Spheres – içerir. Patch H2O, etkisi yüksek ve cildin kendine özgü bir madde olan hyalüron içerir. Bu madde bağ dokularında bulunur ve cildin nem tedariği için gereken temel unsurdur. Dolayısıyla: Hyalüron asidi 6000 kat nem deposu yapmayı sağlar. Cildin yapılandırılması ve bakımı için bu önemlidir, çünkü cildin bol miktarda nemlendirilmesi cilt elastikiyetini belirgin düzeyde güçlendirir ve böylece cilt kuruluğundan kaynaklanan çizgiler engellenir. Ultra Filling Spheres’i küçük kürecikler şeklinde canlandırabiliriz. Bu başta içi boş olan küreciklerin nemi sünger gibi emmesi ve bu şekilde genleşmesi mümkündür. Bu da ciltteki çizgilerin ve pürüzlerin doldurulmasını ve cilt görünümünün daha düzgün, daha parlak, daha yumuşak, daha esnek ve taze olmasını sağlar.

Nasıl kullanılır?

Seçilen Anti-Age ürününü yüzün seçilen bölümlerine sürün. Sonrasında ZEITGARD 2’yi sıcak ve titreşimli aşamasına getirip kremi cilt üzerine yayarak uygulayın. Etken maddelerin cilde daha iyi işlemesi için cihazı soğuk aşamasına getirerek gözenekler kapatın ve titreşim işlevi ile de cilde iyice işlemesi sağlayın.

İçindekiler: Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Distarch Phosphate, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Octyldodecanol, Steareth-21, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Ceteareth-12, Steareth-2, Urea, Glycerin, Stearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ethylhexyl Palmitate, Trehalose, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Serine, Glucomannan, Algin, Polysilicone-11, Distearyl Ether, Pullulan, Glyceryl Polyacrylate, Trihydroxystearin, Disodium Phosphate, Sodium Hydroxide, Potassium Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool


Zeitgard Yeniden Yapılandıran Jel Krem



LR Zeitgard Yeniden Yapılandıran Jel Krem, ciltlerdeki sert yanak ve alın bölgelerinde oluşan hatların sıkılaşmasında en özel bakımı gerçekleştirir.

Yeniden yapılandıran krem jel sayesinde cilt sıkılaşır ve böylece kırışıklıkların belirginliği azalır.

Cildiniz elastikiyet kazanır, dolgunlaşır ve gençleşir.

ÖZELLIKLERI
Yaşın ilerlemesiyle cilt dayanıklılığını kaybeder, cilt konturları bozulur ve bağ dokuları elastikiyetini, esnekliğini ve hacmini kaybeder. Dolayısıyla cildin derinlemesine özel bir yapılandırmaya ihtiyaç duyar. ZEITGARD Anti-Age Sistemi Cildi Yeniden Yapılandıran Jel Kremi derinlemesine etki gösteren, yapılandırma sağlayan etken madde kompleksi sayesinde hücre yapılarını destekler.

ZEITGARD Anti-Age Sistemi Cildi Yeniden Yapılandıran Jel Krem, yanak bölgesindeki daha kalın cilt katmanlarına önem vererek farklı yapısal maddeler içerir. Hedef, cilde içeriden dışarı doğru dolgunluk kazandırmak için derinlemesine etki yaratmaktır.

İÇERIK MADDELERIYLE ILGILI BILGILER
Patch H2O ve Ultra Filling Spheres’ten oluşan olgun cilde uygun bir kombinasyon derin çizgilerin görünümünü azaltır. Patch H2O ve Ultra Filling Spheres’ten oluşan özel konsantrasyon cildi içten dışa destekler. Böylece Patch H2O ve nemi içine çekerek hacmini genişletebilen Ultra Filling Spheres’in emme özelliğinin birleşmesi sonucu cildin yaşlanma sürecinin gözle görülebilir etkileri terse çevrilir. Ten rengi ve cildin yapısı belirgin
şekilde tazelik ve parlaklık kazanır. Cildin görünümü gözle görülür şekilde daha parlak, daha yumuşak ve daha esnek hale gelir.

Nasıl kullanılır?

Seçilen Anti-Age ürününü yüzün seçilen bölümlerine sürün. Sonrasında ZEITGARD 2’yi sıcak ve titreşimli aşamasına getirip kremi cilt üzerine yayarak uygulayın. Etken maddelerin cilde daha iyi işlemesi için cihazı soğuk aşamasına getirerek gözenekler kapatın ve titreşim işlevi ile de cilde iyice işlemesi sağlayın.

Cilt üzerinde etki yaratmak için ZEITGARD 2 ile birlikte ZEITGARD Anti-Age Jel Kremin hedefi nedir?

Derinlemesine etki yaratan, yapılandırma sağlayan etken madde kompleksiyle Zeitgard Anti-Age Jel Krem cilde bakım yapar ve cildi içeriden dışarı doğru besler. Bunun dışında etken madde kombinasyonu gözenekleri tıkamayan içerik maddeleri sayesinde cilt katmanlarını derinlemesine yeniler. Hücre metabolizması zenginleşir ve desteklenir. Zeitgard Anti-Age Jel Krem genç ve taze bir cilt için “güçlü bir temel” oluşturur.

ZEITGARD 2 olmadan yapılan uygulamaya kıyasla ZEITGARD 2’nin ZEITGARD Anti-Age Göz Serumu ve ZEITGARD Anti-Age Jel Krem ile kombine edilerek kullanılması nasıl etki yaratır?


Zeitgard 2, Zeitgard Anti-Age ürünlerinin etkisini optimuma çıkarır, böylece etkileri artırılır (dermatolojik olarak ispatlanmıştır). Bu teknoloji sayesinde Zeitgard Anti-Age ürünlerinin etkisi epidermisin derinlerine ulaşır. Ayrıca ciltteki termoreseptörler aktifleştirilerek, madde alışveriş oranı hücresel bazda artırılır. Zeitgard Anti-Age ürünleri soğutma tedavisiyle cilde “hapsedilir”, böylece bu ürünler cilde etkilerini daha uzun süre verebilir. Cildin kendine özgü mekanizmalarının aktifleştirilmesiyle Zeitgard 2 bütüncül olarak dolgunlaştırıcı ve sıkılaştırıcı etki yaratır.

İçindekiler: Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Distarch Phosphate, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hexyldecyl Laurate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hexyldecanol, Steareth-21, Octyldodecanol, Panthenol, Ceteareth-12, Cyclopentasiloxane, Steareth-2, Urea, Glycerin, Stearyl Alcohol, Ceteareth-20, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Palmitate, Trehalose, Caprylyl Glycol, Algin, Pullulan, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Glucomannan, Xanthan Gum, Distearyl Ether, Serine, Trihydroxystearin, Disodium Phosphate, Sodium Hydroxide, Polysilicone-11, Potassium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool



LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN: basaklady@gmail.com

→ ÜYELİK ÜCRETİ VE AYLIK KOTA YOK!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder