15 Haziran 2016 Çarşamba

Çatlaklar İçin Önerdiğimiz LR Ürünleri



Pek çok cilt rahatsızlığında olduğu gibi çatlaklar da geçmesi zor ve inatçı problemler. Hele uzun yıllardır duran ve oturmuş çatlakların geçmesi daha da zor. Ama piyasada binlerce liraya satılan kremlerin bile işe yaramadığını düşünürsek LR'ın ürünleri bence denemeye değer,

Doğum veya kilo alıp verme sonucu oluşan çatlaklar için Aloe Vera Acil Durum Spreyi, Dermaintense, Algetics Vücut Peelingi ve El Şeklinde Lif'i öneriyoruz.

Çatlaklara en iyi gelen şey masaj, çünkü o bölgedeki kan dolaşımını hızlandırmış ve canlandırmış oluyoruz. Mümkünse her gün 5 dk önce nemlendirin (Spreyi kullanabilirsiniz), sonra El Şeklinde Lif'le masaj yapın.
Algetics Yosunlu Vücut Peelingi'ni haftada 2-3 kez duşta kullanın. Çatlakların olduğu bölgeye peelingle masaj yaparak pürüzlü bölgeyi yumuşatın ve kirden arındırın
Sabah akşam çatlaklara Acil Durum Spreyi ve Dermaintense uyguluyoruz.
Dikkat ürünleri düzenli kullanım şart!!


LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz.LR ürünleri, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder